نتایج جستجو برای عبارت :

ع زن سردشت شماره تلفن

طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها

بیباک موزیک اسراییل و شناخت فرهنگ صهیونیسم مشاور املاک نیک آنتی اسکالانت Megan Efrain هنر گرافیکی آرموو Tyler پاسخ به شبهات روز